Minute To Win It

Minute to Win it is ouderwets lol trappen! Het bekende tv-spel met Gordon als presentator is ook super gezellig om zelf te spelen. Het tempo wordt flink opgevoerd en zit vol behendigheidsopdrachten, dus ook hilarisch om naar te kijken!

Hoe werkt het spel?

Onze eigen Gordon verdeelt de groep in teams die tegen elkaar gaan spelen. Telkens nemen twee kandidaten het tegen elkaar op. Wat gaan jullie doen? De meest maffe en lachwekkende spelletjes die je maar kunt bedenken!

De opdrachten zijn simpel en dus kan iedereen meedoen maar kan iedereen ook tegen de tijdsdruk? Leg bijvoorbeeld een koekje op je voorhoofd en krijg dit zonder handen in je mond. Je krijgt precies één minuut de tijd, dus ga maar vast oefenen!

• Aantal personen: 2 tot 100
• Duur van het spel: ± 90 min

Prijzen

Voor de standaardprijs heeft u gegarandeerd een hilarische avond die voor uw wordt gepresenteerd door een quizmaster. U kunt uw activiteit geheel naar wens uitbreiden met Hawaï slingers of T-shirts in verschillende kleuren om de verdeling van de teams goed zichtbaar te maken en hiermee de competitie extra op te laaien. Erg leuk voor de foto’s en uiteraard mag u deze artikelen houden.

Uitbreidingen

Hawaï slingers: Een eenvoudige maar erg leuke aankleding in de kleuren van het thema. U mag de slinger uiteraard houden.

Bouwhelmen: Bescherm uw gezelschap tegen het gevaar van hun tegenstanders. Deze leuke bouwhelmen zijn in de kleuren van de verschillende teams en passen geheel bij het thema. U mag de helmen natuurlijk houden.

T-shirts: Steek uw gezelschap geheel in diverse kleuren. De verdeling van de teams is nu duidelijk zichtbaar wat de competitie nog eens extra oplaait. Erg leuk voor de foto’s en de shirts blijven uiteraard in uw bezit.

Prijs: €225,-
Bekijk route