Duits Themafeest

Alles waar ons buurland bekend om staat komt aan bod. Uw gezelschap wordt ingedeeld in verschillende groepen die tegen elkaar strijden door het uitvoeren van typische Duitse opdrachten zoals bierpulschuiven en hout zagen. De echte Duitse Bratwürst en bierpullen behoren ook tot de mogelijkheden.

• Aantal personen: Vanaf 20 personen
• Duur van het spel: ± 90 min

pStandaard bevat dit themafeest een gezellige activiteit met leuke opdrachten gepresenteerd door een quizmaster. U kunt dit themafeest geheel naar wens uitbreiden met Hawaï slingers of T-shirts in de Duitse kleuren of een echte bierpul. Deze artikelen zijn aan het eind van de middag of avond van u zodat u een mooi aandenken heeft aan dit leuke feest.

Uitbreidingen

Hawaï slingers: Een erg leuke aankleding voor een leuke prijs. U mag de slinger uiteraard houden. U gezelschap krijgt 3 verschillende kleuren Hawaï slingers waardoor de teamindeling duidelijk zichtbaar is.

T-shirts: Steek u gezelschap geheel in de Duitse kleuren. Bovendien is de verdeling van de teams nu duidelijk zichtbaar wat de competitie nog eens extra oplaait. De T-shirts blijven in uw bezit.

Bierpullen: Een bierpul kan eigenlijk niet ontbreken op dit typische Duitse feest. U kunt kiezen voor huur of koop. In het laatste geval kan de pul de hele avond gebruikt worden en aan het eind van de avond mee naar huis worden genomen. Een zeer leuk aandenken aan dit geweldige feest!

Tirolerhoedje: Een typisch Duits hoedje geheel passend bij het thema. Een erg leuk gezicht op de foto’s en uw mag het hoedje mee naar huis nemen.

Prijs: €225,-
Bekijk route